Retete

Tortellini in brodo fara gluten

 Supa de tortellini cu spanac si tofu afumat

Ingrediente pentru aluat:

100 grame de  faina fara gluten Diafitt-Barbara sau Mix Pan- Schar
– 1 ou
– 2 linguri ulei
– 1 lingurita apa

Se framanta un aluat din aceste ingrediente, se intide cu sucitorul, se decupeaza cu un pahar apoi se introduce umplutura dorita. Eu am folosit tofu afumat de la Inedit si baby spanac sotat. Pentru supa, se prepara o baza din telina, morcov, radacina de patrunjel, o foaie de dafin, 5 boabe de piper, o ceapa. Se pun la fiert taiate grosier apoi se strecoara si se fierb tortellini in aceasta supa pentru 4-5 minute. Pentru un aspect mai rustic, se pot folosi supiere mici rezistente la cuptor peste care se lipeste o foaie din aluatul de paste si se cresteaza usor cu un cutit.  In centru se inteapa cu o furculita  sau cu o scobitoare. Se introduce la cuptor cu flacara de sus la 200 de grade pentru 10 minute pana se rumeneste capacul.

Pofta buna!

Marilena Oprișanu

In mijlocul acestor randuri bantuite ti-aduc in suflet o taina a gandurilor mele.

Drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului acestui articol apartin site-ul www.marilenaoprisanu.ro . Articolul poate fi preluat in limita a 500 de caractere, cu conditia sa fie insotit de textul: „Sursa: www.marilenaoprisanu.ro” si link catre www.marilenaoprisanu.ro . In caz contrar, vom actiona conform legilor privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala.