servicii

Consultanta

Pentru un ajutor real sau o consiliere acordata unei persoane care doreste sa-si schimbe obiceiurile alimentare sau stilul de viata, este nevoie mai mult decat o schema nutritionala sau o lista de retete restrictive.

Am pregatit ceva special pentru tine

Medicina integrativa si nutritia personalizata urmaresc in primul rand identificarea cauzelor care au dus la dezechilibre.

Echilibrul este conditionat de cele mai multe ori de:

Fiecare individ are o microbiota unica, un tablou enzimatic digestiv diferit, preferinte culinare etc. Determinarea acestor caracteristici sunt esentiale in personalizarea unei diete.

Ce ma intereseaza ca sa-ti personalizez dieta:

Odata conturat profilul atat psiho-emotional cat si anatamo-fiziologic al persoanei care doreste sa-si schimbe stilul de viata si obisnuintele alimentare, se va stabili o perioada de consiliere in functie de obiectivul stabilit. In prima faza se consiliaza o detoxifiere a organismului  in care sunt eliminate alimentele netolerate sau pro inflamatorii.

Saptamanal sau in functie de tipul de abonament achizitionat se va urmari evolutia cu ajutorul unui analizor metabolic care masoara masa musculara, grasimea viscerala, rata metabolica de baza, indicele de masa corporala, masa osoasa, metabolismul glucozei si a grasimilor,corpii cetonici, etc.

Pentru ca o persoana sa reintre in armonie cu propria constitutie biologica si cerintele firesti ale organismului, este nevoie de un ghidaj atat din punct de vedere al obisnuintelor alimentare dar si a gestionarii starilor emotionale si a provocărilor secolului in care traim.

Directiile pe care le trasez sunt indreptate spre a manca pentru a trai, nu a trai pentru mancare. Persoanele care trec printr-un astfel de program învata sa isi asculte semnalele transmise de propriul organism, furnizandu-i hrana adecvata, odihna si echilibrul psiho-emotional. 

Nutritia integrativa nu se refera doar la un regim alimentar pentru o perioada determinata care urmareste doar obiective estetice.

Se refera la implementarea unui nou stil de viata sanatos pe care acea persoana si familia ei sa-l adopte toata viata.