Ingrediente:
- 2 mere Golden
- o banana
- 300 de grame de făină de alac
- 1 plic de drojdie
- o lingurita de extarct natural de vanilie
- un praf de scortisoara
- 150 gr de Green Sugar
- 120 ml de lapte de migdale
- 100 grame de grăsime de cocos la temperatura camerei
Preparare:
Se amestecă împreună toate ingredientele uscate: faina, praful de copt si indulcitorul;
Intr-un alt vas, se amesteca laptele împreună cu grasimea de cocos ,vanilia și scortisoara apoi se incorporeaza ingredientele uscate amestecând cu o spatula de silicon cu miscari de jos în sus până când amestecul este neted;
Se curata merele, se îndepărteaza miezul apoi se taie cubulete mici și se adauga în aluat;
Se toarnă amestecul într-o tavă de copt tapetata cu hârtie de copt;
Ornati partea de sus a compozitiei cu o banana taiata pe jumatate
Se coace la cuptorul preincalzit în prealabil la 180 de grade timp de 40-45 minute.