Valori nutritionale pentru o portie:
carbohidrati:1.2 grame
proteine:8,8 grame
Grasimi: 13, 8 grame
Ingrediente
-2 linguri de parmezan ras
-90 de grame de nasturel tocat marunt
-4 oua batute
-sare si piper
Pentru umplutura
-210 grame de crema de branza sau crema din tofu pentru cei cu intoleranta la lactoza
-3 linguri de lapte
-90 de grame de nasturel tocat
-5 cepe verzi tocate marunt
Preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade.O tava de cuptor se va tapeta cu hartie de copt peste care se presara uniform parmezan ras pe razatoare. Separat se amesteca intr-un castronel prima cantitate de nasturel tocat impreuna cu ouale batute si se transfera in tava de copt. Se niveleaza pentru a se forma un strat cat mai uniform apoi se da la cuptor pentru 7-8 minute. Se scoate din cuptor, se acopera cu o foaie de copt si se lasa la racit. Intre timp se amesteca laptele, nasturelul tocat pentru umplutura, ceapa verde, sare si piper. In acest moment se indeparteaza foaia de copt care a acoperit tava si se intinde uniform crema de branza cu verdeata. Se ruleaza ca in indicatiile din fotografie apoi se lasa la frigider 30 de minute. Se taie felii si se aranjeaza pe farfurie impreuna cu fire de nasturel proaspete
Pofta buna!