Retete

Raw vegan Raffaello Reteta fara zahar.

Timp de preparare -10 minute.

Ingrediente:1/2 cana cana de fulgi de cocos,1/2 cana de faina de cocos, 1 lingura de tarate de psyllium, 2 linguri de “Digesta”–Solaris, 3 linguri de unt de cocos tartinabil ecologic ( driedfruits.ro), 3 sferturi de cana de lapte de cocos sau apa, 3 linguri de indulcitor Green Sugar, o lingurita de extract de vanilie organica, 100 de grame de alune de padure crude. Se amesteca toate ingredientele (mai putin alunele) timp de 5 minute pana se umfla fibrele de tarate si devine un aluat usor de modelat. Se aplatizeaza o biluta de aluat, se introduce o aluna in mijloc si se modeleaza pana devine o bomboana asemanatoare cu Raffaello. Daca se doreste o bomboana mai moale se mai adauga o lingura de apa. Se tavaleste prin fulgi de cocos si se aseaza pe un platou. Se repeta pana la terminarea compozitiei. Aluatul se poate pastra acoperit cu folie in frigider timp de 2 zile (daca are lapte) sau pana la 5 zile daca este cu apa si se modeleaza la nevoie.

Marilena Oprișanu

In mijlocul acestor randuri bantuite ti-aduc in suflet o taina a gandurilor mele.

Drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului acestui articol apartin site-ul www.marilenaoprisanu.ro . Articolul poate fi preluat in limita a 500 de caractere, cu conditia sa fie insotit de textul: „Sursa: www.marilenaoprisanu.ro” si link catre www.marilenaoprisanu.ro . In caz contrar, vom actiona conform legilor privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala.