ingrediente -1 avocado mare -1/2 ceașcă de lapte de cocos sau migdale -1/2 ceasca de sirop preparat din -6linguri de Green Sugar topit -1 lingurita de extract de vanilie -1 ou întreg și 2 albusuri -1/2 ceasca de făină de nucă de cocos -1/2 ceasca de cacao sau pudra de roscove -1/4 linguriță de sare de mare-1 lingură de bicarbonat de sodiu Preparare 1. Preîncălziți cuptorul la 180 de de grade 2. Într-un blender sau un procesor de alimente combinați avocado, laptele, siropul și vanilia 3. Adăugați aceste ingrediente într-un castron mare și amestecați împreuna cu ouăle 4. Se adaugă făină de cocos, pudra de cacao, sarea de mare și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă până se combină bine. 5. Ungeți un vas de copt cu ulei de nucă de cocos și turnati aluatul. 6. Se coace timp de 25 de minute . Nu se deschide cuptorul în primele 15 min. 7. Lăsați să se răcească timp de 20 de minute înainte de a tăia în 16 bucati 8. Păstrați-le într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 zile sau pentru o perioadă de depozitare mai lungă în frigider sau congelator.