Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:
150 de grame de grasime de cocos
125 de grame de indulcitor Green Sugar
3 oua batute
75 de grame de faina de orez
75 de grame de faina de naut
1 lingurita de praf de copt (fara fosfati, aluminiu sau gluten)Eu am folosit un produs de la DM
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
2 linguri de cacao
200 de grame de migdale crude pisate
50 de grame de agrise uscate pentru ornat
50 de grame de fulgi de migdale pentru ornat
Preparare:
Cuptorul se incinge la 180 de grade. Tapetati o tava de briose cu foaie de copt decupata sau cu hartie speciala pentru briose. Se omogenizeaza bine indulcitorul cu grasimea de cocos cu ajutorul unui mixer.Se incorporeaza treptat oul pana devine o masa omogena. Fainurile se cern si se adauga praful de copt, bicarbonatul de sodiu si cacaoa dupa care se incorporeaza in compozitie. Aveti grija ca ingredientele sa fie bine combinate dar nu exagerati cu mestecatul. Se distribuie compozitia in tava de briose si se introduce in cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute presarati fulgii de migdale si agrisele, acoperiti cu o hartie de copt pentru a nu se rumeni prea tare si mai lasati la copt inca 5- 10 minute pana cresc foarte bine. Verificati cu o scobitoare daca sunt gata apoi scoateti-le pe un gratar si asteptati sa se raceasca.
Pofta buna!