Retete

Trucuri pentru aranjarea mesei

De multe ori când creez un preparat, vizualizez şi elementele de decor care să completeze tematica prânzului sau a cinei. În meseria mea de personal chef, trebuie să-i ofer clientului un cadru demn de un restaurant de lux, aşa că de multe ori completez cu elemente de decor improvizate pe moment din ce am la îndemană. De exemplu, nişte boabe de fasole aşezate într-un bol şi o floare sau pahare de şampanie întoarse pe care aşez lumânări schimbă radical o masă banală.

Articol publicat in revista Casa mea.Citeste mai mult pe  http://www.casamea.ro/inspiratie/aranjarea-mesei//trucuri-pentru-aranjarea-mesei-16540

Marilena Oprișanu

In mijlocul acestor randuri bantuite ti-aduc in suflet o taina a gandurilor mele.

Drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului acestui articol apartin site-ul www.marilenaoprisanu.ro . Articolul poate fi preluat in limita a 500 de caractere, cu conditia sa fie insotit de textul: „Sursa: www.marilenaoprisanu.ro” si link catre www.marilenaoprisanu.ro . In caz contrar, vom actiona conform legilor privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala.