Retete

Marinada tandori masala

Ingrediente pentru 1 litru:

  • 4 catei de usturoi
  • 2cm de ghimbir
  • 125ml de suc de lamaie
  • 2 linguri de garam masala
  • 2 linguri de coriandru
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • 1 lingura de paprika
  • 2 lingurite de sare
  • 2 lingurite de chimion
  • 2 lingurite de curcuma
  • o jumatate de lingurita de piper negru
  • o jumatate de lingurita de scortisoara
  • o jumatate de lingurita de cuisoare
  • sare si piper negru macinat proaspăt
  • 1 litru de lapte de cocos sau iaurt grecesc


Mod de preparare:

Adaugati toate ingredientele in blender si mixati la viteza mica timp de 30 de secunde. Aseazonati cu sare si piper negru si stocati intr-un recipient etans. Lasați in frigider pentru 2-3 zile.

Adăugați tofu natur sau file de peste și lăsați la marinat peste noapte apoi adăugați în preparatele preferate

Marilena Oprișanu

In mijlocul acestor randuri bantuite ti-aduc in suflet o taina a gandurilor mele.

Drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului acestui articol apartin site-ul www.marilenaoprisanu.ro . Articolul poate fi preluat in limita a 500 de caractere, cu conditia sa fie insotit de textul: „Sursa: www.marilenaoprisanu.ro” si link catre www.marilenaoprisanu.ro . In caz contrar, vom actiona conform legilor privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala.